Kvalitní krmivo pro psy - GranataPet

Hledáte krmení pro svého psa, které bude vyvážené a zároveň si na něm váš parťák skvěle pochutná? Každý pes je unikátní a ať už se jedná o štěně, dospělého psa nebo psího seniora, volba kvalitního krmiva je důležitá pro jeho zdraví a celkovou vitalitu. Vybírejte z mnoha druhů psích granulí, konzerv, kapsiček, pamlsků a vitamínů pro dlouhý a spokojený život vašeho parťáka. 

V našem sortimentu najdete psí krmiva více než 20 druhů značek kvalitního krmiva pro psy, jako např. Best Breeder nebo Belcando. Veškeré suroviny, které krmivo obsahuje, splňují vysoké nároky na kvalitu a čerstvost. Navíc se po nich bude váš parťák olizovat až za ušima. Nabídka je přizpůsobená také psům se speciálními potřebami. Nevíte si rady, jaké krmivo bude pro vašeho psa nejlepší? Nechte si poradit od našich výživových specialistů psí krmivo na míru.

Labrador a granátové jablko. Ti stáli na počátku německé značky krmiva GranataPet. V roce 2005 se zakladatel značky Markus Fuchsenthaler dozvěděl, že jeho milovaná fena Cira, kříženka labradora, trpí potravinovou alergií. A tak se rozhodl vzít věci do svých rukou a ponořit se do tajů výživy psů. Několik let s odborníky vyvíjel tu pravou recepturu, než v roce 2008 spatřily světlo světa první konzervy pro psy s jedinečným složením – všechny produkty GranataPet obsahují totiž semínka granátového jablka.

Nejste si jisti a potřebujete poradit?

Zeptejte se na cokoli od volby krmiva po péči o vašeho mazlíčka.

Bc. Pavel Stein
Výživový specialista
+420 608 480 009

Upřesněte své
požadavky

Vybrali jste:
Smazat všechny filtry

Seřadit podle Doporučujeme: Produkty jsou seřazeny podle názvu zboží vzestupně. Produkty, které nejsou skladem, jsou řazené na konci. V této sekci mají některé produkty nastavené umístění na konkrétních pozicích.

GranataPet – prvotřídní maso pro psy i kočky v lahodném želé

Labrador a granátové jablko. Ti stáli na počátku německé značky krmiva GranataPet, která na konci roku 2008 dobyla trh svou propracovaností, originalitou a především kvalitou. Aneb když máte psa nebo kočku s alergií a chcete jim dát to nejlepší.

Když se spokojíte jen s tím nejlepším

V roce 2005 se zakladatel značky Markus Fuchsenthaler dozvěděl, že jeho milovaná fena Cira, kříženka labradora, trpí potravinovou alergií a že je těžké sehnat pro ni na tehdejším trhu kvalitní a plnohodnotné krmivo. A tak se Markus rozhodl vzít věci do svých rukou a ponořit se do tajů výživy psů. Několik let s odborníky vyvíjel tu pravou recepturu, než v roce 2008 spatřily světlo světa první konzervy pro psy s jedinečným složením – všechny produkty GranataPet obsahují totiž semínka granátového jablka. V roce 2011 pak rozšířil sortiment značky také o řadu pro kočky.

Granátového jablko – úspěch receptury

Zázračná granátová jablka obsahují mimořádně vysoké množství kyseliny ellagové. Ta funguje jako skvělý antioxidant, který pomáhá bojovat s volnými radikály v těle. Zmírňuje oxidační stres, projevy stárnutí, pomáhá jako prevence i v boji s rakovinou, zlepšuje funkci mozku. Pomáhá udržovat zdravá játra i srdce. Proto GranataPet přidává semínka do každé své receptury a jejich produkty se tím stávají naprosto jedinečnými. Granátové jablko je ochrannou známkou a nositelem jména značky GranataPet. 

Na čem si značka zakládá?

Výrobce GranataPet klade velký důraz na druhově pestré, vyvážené a zdravé krmivo pro psy i kočky. Používají pouze prvotřídní suroviny z kvalitních, nejlépe BIO zdrojů. Všechny produkty jsou striktně bez obilovin, konzervantů a dochucovadel a bez GMO, tedy geneticky modifikovaných organismů. 

Do každé receptury také kromě semen granátových jablek přidávají plnohodnotné oleje a moučku ze slávky zelenoústé – novozélandské mušle. Prospívá kloubům, vazům, chrupavkám a pohybovému aparátu celkově. 

Filozofie GranataPet

Sídlo značky se nachází v lesích na jihu Německa, což značně definuje i celou filozofi – výrobce si zakládá na udržitelnosti, jednoznačně je proti pokusům na zvířatech a dbá na kvalitu a co největší přirozenost všech použitých surovin. Pro své výrobky hledají pokud možno lokální suroviny. Každé nové složení krmiv vždy nejprve otestují psi a kočky zaměstnanců, přátel a známých a teprve když se osvědčí, je uvedeno do prodeje. Protože všichni z GranataPet jsou milovníky zvířat, podporuje značka pravidelně organizace na ochranu zvířat a prošlé nebo poškozené zboží nikdy nevyhazují, ale darují zvířatům v nouzi

Budoucnost je stěžejní

Protože všichni v GranataPet vědí, že planeta potřebuje chránit, snaží se být firma co nejvíce eko friendly. Balíky balí tak, aby zanechaly co nejmenší uhlíkovou stopu. Kladou velký důraz na zavádění nejnovějších poznatků a norem. Také vydávají vlastní časopis a edukativní materiály o výživě psů a koček. Díky poctivosti, s jakou vyvíjejí další receptury, získala již značka GranataPet ocenění IFS (International food standard) nebo také BRC (vysoká úroveň bezpečnosti potravin).

Výhradně místní kvalita

Maso a další suroviny odebírají v GranataPet výhradně od lokálních BIO výrobců, se kterými dlouhodobě spolupracují a důvěrně je znají. Všechny přísady podléhají přísné veterinární kontrole a jsou testovány externími i interními laboratořemi. Své výrobní závody má GranataPet v Německu, Rakousku a také Švýcarsku

Pro gurmány i náročné strávníky

Díky poctivým vstupním surovinám prvotřídní kvality, propracovanému výrobnímu procesu a jedinečné receptuře si produkty značky GranataPet zamiluje i ten největší psí nebo kočičí gurmán. Navíc je ideální volbou pro zvířata s potravinovou alergií a přitom maximálně dbá o jejich zdraví a harmonické trávení. Vybírat můžete z několika specializovaných řad, kterým žádný čtyřnohý parťák neodolá. 


Odborné poradenství
s výběrem krmiva

Zbaští to, jinak vyměníme

Kvalitní krmiva
s vysokým podílem masa

Tipy od veterinářů
i trenérů

Staň se členem
naší smečky

  • Snadné opakování objednávek
  • Přehledná historie nákupů a jednoduché vrácení zboží
  • Rychlejší nákup krmiva