Z důvodu rozšíření našich skladových prostor budou vaše objednávky přijaté v pátek 28.6. expedovány v pondělí 1.7.

Zásady ochrany osobních údajů

Vaše osobní údaje hlídáme jako smečka rotvajlerů svá štěňata. U nás respektujeme právo na ochranu osobních údajů od našich zákazníků, proto shromažďujeme pouze informace sloužící konkrétnímu účelu / konkrétním účelům. Naším hlavním cílem je poskytnout vám i vašemu čtyřnohému parťákovi ty nejlepší služby. Protože jedině tehdy, když váš mazlík bude zdravý a šťastný, budete i vy spokojení. A to je pro nás nejdůležitější.

Kde můžete členy naší smečky kontaktovat?

Pokud chcete uplatnit své právo na ochranu osobních údajů, jak je uvedeno níže, můžete kontaktovat naši společnost, KRMÍM KVALITNĚ s r.o., se sídlem Podvihovská 374/12A, 747 70, Opava - Komárov, Česká republika, která je správcem vašich osobních údajů, telefonicky na čísle +420 608 354 382, e-mailem na adrese gdpr@krmimkvalitne.cz nebo poštou na adrese KRMÍM KVALITNĚ s.r.o., ochrana osobních údajů, se sídlem Podvihovská 374/12A, 747 70, Opava - Komárov, Česká republika. Odpovíme vám bez zbytečného zdržování, nejpozději však do 1 měsíce, pokud nebudou naplněny právní podmínky k prodloužení této lhůty na 2 měsíce. 

Co o vás potřebujeme vědět a proč?

Pokud se chcete připojit ke smečce KRMÍM KVALITNĚ a stát se její součástí, budeme od vás za tímto účelem požadovat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů, které je pro vznik členství nebo registrace nezbytné. Potřebujeme, abyste nám poskytli své základní identifikační a kontaktní údaje sloužící k pozdější komunikaci s vámi, abychom vám mohli nabídnout krmivo na míru nebo jiné služby pro vás i vašeho mazlíka. Je pro nás nutné znát i datum vašeho narození, ať si můžeme ověřit, že už se můžete stát plnohodnotným členem naší smečky v souladu s věkovým limitem stanoveným v našich všeobecných podmínkách. Také budeme shromažďovat veškeré informace o vašich nákupech a vracení zboží na našich webových stránkách, abychom mohli poskytovat službu elektronických účtenek v rámci vašeho členství KRMÍM KVALITNĚ, i pro naše prodejní a marketingové účely, ať můžeme naši nabídku upravit na míru buď přímo pro vašeho zvířecího parťáka, nebo obecně všechny další zákazníky.

Pokud chcete, abychom vám i vašemu čtyřnohému příteli posílali nabídku ještě více odpovídající vašim potřebám, můžete nám poskytnout dobrovolně volitelné demografické údaje a soubor preferencí ohledně toho, co vás v našem sortimentu obzvlášť zajímá, např. granule pro štěňata, pamlsky pro psy nebo třeba hračky pro kočky.

Abychom měli kontrolu, zda je vaše členství nebo registrace stále aktivní podle pravidel stanovených ve všeobecných podmínkách celé smečky z KRMÍM KVALITNĚ, budeme také shromažďovat informace o vaší interakci s námi, tj. zda jste se přihlásili na stránky KRMÍM KVALITNĚ nebo otevřeli náš e-mail či se zúčastnili akcí pořádaných KRMÍM KVALITNĚ.

Pokud použijete své přihlašovací údaje na Facebook k přihlášení na svůj profil facebook.com/KrmimKvalitne, použijeme údaje poskytnuté konektorem FCB pouze pro účely ověření. Pokud nám poskytnete souhlas k marketingové komunikaci, budeme vám na jeho základě nabízet své produkty a služby, informovat vás o novinkách a různých akcích, které chystáme. Nic vám díky tomu neunikne. 

Ke komu se vaše osobní údaje dostanou?

Vaše osobní údaje budou zpracovány pro účely vašeho členství ve smečce KRMÍM KVALITNĚ s podporou našich smluvních partnerů, kteří nám poskytují služby, jako je provozování databází KRMÍM KVALITNĚ, webové stránky www.krmimkvalitne.cz a komunikace se členy KRMÍM KVALITNĚ. Nemáme v úmyslu zpracovávat vaše údaje mimo hranice EU. Vaše osobní údaje pro účely marketingové komunikace budou zpracovávány smluvními partnery, kteří nám pomáhají s přípravou a distribucí takové komunikace, aby se k vám dostaly informace šité na míru potřebám vás i vašeho zvířecího parťáka.

Jak dlouho budeme vaše osobní údaje zpracovávat a chránit?

Vaše osobní údaje nashromážděné v souvislosti s vaším členstvím nebo registrací v KRMÍM KVALITNĚ budeme zpracovávat tak dlouho, dokud budete chtít patřit do naší smečky a budeme mít váš souhlas. Vaše osobní údaje zpracovávané pro účely marketingové komunikace budou zpracovávány, dokud nedojde ke zrušení vašeho souhlasu.

Vaše práva u nás ve smečce

V naší smečce máte právo na přístup ke svým osobním údajům, na jejich opravu či vymazání. Také máte právo omezit jejich zpracování nebo vznést námitku proti profilování vašich osobních údajů. Rovněž máte právo na přenositelnost svých osobních údajů, to znamená, že vám je na požádání poskytneme ve strojově čitelném formátu.

Zrušení souhlasu se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováváním vašich osobních údajů pro účely KRMÍM KVALITNĚ máte právo kdykoli zrušit, v takovém případě však bude vaše členství nebo registrace v KRMÍM KVALITNĚ ukončeno a současně přestanete mít přístup ke svým elektronickým účtenkám. Máte právo kdykoli zrušit souhlas s marketingovou komunikací. V takovém případě k vám přestaneme posílat nejrůznější akce, slevy, novinky v sortimentu nebo třeba tematické články o výživě i péči o psy a kočky.

Profilování

Jak je uvedeno výše, analyzujeme údaje od vás a o vás, abychom mohli zlepšit svůj sortiment a služby, které nabízíme i dalším zodpovědným páníčkům jako jste vy. To znamená, že provádíme profilování, což může vést k nabídce produktů a služeb, které budou lépe vyhovovat potřebám vašeho čtyřnohého přítele. Tuto činnost provádíme prostřednictvím elektronických komunikačních kanálů nebo inzerce na webových stránkách a v sociálních mediích. Máte právo nepodléhat profilování pro účely přímého marketingu. Toto své právo můžete uplatnit ve formě námitky proti takovému profilování prostřednictvím našich výše uvedených kontaktů. Není třeba žádných bojů. U nás ve smečce je účast vždy dobrovolná.

Remarketing

Pokud navštívíte webovou stránku naší smečky, budeme po udělení vašeho souhlasu s využíváním souborů cookie sbírat o vás jen takové informace, které nám poté pomohou zobrazit vaší osobě naše produkty a služby i na jiných webových stránkách. Tento souhlas můžete kdykoliv zrušit na stránce Nastavení reklam společnosti Google. Další možností je odhlášení od příjmu souborů cookie na odhlašovací stránce organizace Network Advertising Initiative

Využíváme nástroj Hotjar, který je sledovacím cookie. Tento příjemce zpracovává vaše osobní údaje pouze za uvedenými účely a na základě pravidel naší smečky v souladu s příslušnými opatřeními. Cookie můžete omezit v nastavení svého internetového prohlížeče.

Dozorový orgán

Pokud máte vážné podezření, že jsme vaše údaje ve smečce dostatečně nezvládli ochránit, máte právo podat stížnost ohledně jejich zpracování u dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů. Kontaktní údaje naleznete na www.uoou.cz.